Διαμαρτυρία των εργαζομένων της Διοικητικής Υπηρεσίας του ΠΓΝΕ (video)

Διαμαρτυρία στο γραφείο του Διοικητή του ΠΓΝΑ, Δημήτρη Αδαμίδη, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Μετά από συγκέντρωση στο χώρο της Υπηρεσίας, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προβούν στη διαμαρτυρία αυτή, μέχρις ότου να πάρουν απαντήσεις τεκμηριωμένες για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται και στο ψήφισμα το οποίο εξέδωσαν, “Όταν σε ανάλογα Νοσοκομεία της ίδιας δυναμικότητας κλινών η εν λόγω υπηρεσία λειτουργεί με 100 έως 150 υπαλλήλους, πως είναι δυνατόν να ζητούμε από την Διοικητική Υπηρεσία του ΠΓΝΕ και τους συναδέλφους να απασχολούνται σε διπλά και τριπλά αντικείμενα για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην πολυποίκιλη λειτουργία της Υπηρεσίας με 50 και μόνο συναδέλφους”. Αυτό που ζητούν οι εργαζόμενοι είναι :

Χορηγούμενη
  • να προχωρήσουν άμεσα και να ολοκληρωθούν οι όποιες διαδικασίες πρόσληψης είτε είναι σε εξέλιξη είτε πρόκειται να προγραμματιστούν με τη μορφή του επείγοντος.

  • Να εξαιρεθούν όλες οι Υπηρεσίες των Νοσοκομείων από την κινητικότητα.

  • Να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, κ.Πλωμαρίτης για να δοθούν οι ανάλογες απαντήσεις και δεσμεύσεις από μέρους του.

  • Να ενημερωθούν όλες οι Διευθύνσεις ότι από σήμερα θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, Γενικές Συνελεύσεις και διαμαρτυρίες των εργαζομένων έως ότου επιτευχθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

“Δεν θα σταματήσουμε πλέον, θα λειτουργούμε με προσωπικό ασφαλείας, και μόνο για τα επείγοντα περιστατικά. Τα προβλήματα είναι πάρα πολύ μεγάλα. Δεν μπορεί να αντέξει αυτό το Νοσοκομείο. Δεν θα αντέξει.” δήλωσε χαρακτηριστικά ο  Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Χριστόδουλος Μεντίζης.