fbpx
1.9 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Χρυσή Μπαχαρίδου: Η φρέσκια και πολλά υποσχόμενη παρουσία στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Έβρο

"Όλοι εμείς που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στον Νομό Έβρου αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τις καθημερινές αντιξοότητες με πείσμα και ελπίδα για το αύριο"

- Χορηγούμενη-

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε ότι πιστεύει στους νέους ανθρώπους, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς νέους να αγωνιστούν για να κάνουν τον τόπο τους ένα φωτεινό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα.

Την εμπιστοσύνη αυτή έδειξε και στο πρόσωπο της Χρυσής Μπαχαρίδου εντάσσοντάς της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ που όπως δηλώνει η ίδια “με επιφορτίζει με ΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, να σταθώ με σεβασμό στις αξίες και στις ανάγκες του τόπου μας και να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται, και θα το κάνω”!

Και συνεχίζει:

“Η επόμενη ημέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι μια ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί με αποφασιστικότητα, να ξανακάνουμε υγιείς τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας αλλά και να αλλάξουμε το ζοφερό μέλλον που προδιαγράφει η δημογραφική συρρίκνωση του νομού.

Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις κοινωνικές, πολιτιστικές και πολιτικές δράσεις σε συνδυασμό με τις σπουδές μου με εφοδίασαν με γνώση και εμπειρία ώστε να διεκδικήσω το καλύτερο για τους συμπολίτες μου. Το σημαντικότερο όμως εφόδιο είναι η στήριξη σας, την οποία υπόσχομαι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις σεβόμενη τις αξίες και την ιστορία του ευλογημένου μας τόπου.

Γιατί όλοι εμείς που ΖΟΥΜΕ στον ΈΒΡΟ,
Θα δουλέψουμε εμείς για εμάς!

Για να φέρουμε τον Έβρο ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Είμαι η Χρυσή Μπαχαρίδου, κατάγομαι και ζω μόνιμα στην Νέα Βύσσα του Νομού Έβρου. Μεγάλωσα, έχοντας από τους γονείς μου και σε νεαρή ηλικία, αυξημένο το αίσθημα ευθύνης συμμετοχής στα κοινά, με ενεργό συμμετοχή σε πολιτικές δράσεις και πολιτιστικά σωματεία του Νομού Έβρου.

Πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής επιστήμης του Kingston University, με αναγνωρισμένο τίτλο πτυχίου του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην “Κοινωνική Πολιτική – Διαχείριση Κοινωνικών Προγραμμάτων” του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Απόφοιτη της πολιτικής ακαδημίας Ελλάδας “Konrad odour Stiftung” (2016 – Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής).

Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, η επιστημονική μου έρευνα επικεντρώνεται στην έμφυλη, ενδοοικογενειακή βία και την εγκληματολογία, στα οποία και εστιάζω σε επίπεδο διδακτορικής έρευνας.

Εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου.

Γνωρίζω σε βάθος πλέον τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τις γυναίκες και όλες τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες συνανθρώπων μας, αλλά αντίστοιχα και τις πολιτικές διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Υπόσχομαι να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με όλες μου τις δυνάμεις, με αυθεντικότητα, ρεαλισμό και ευθύτητα.

Γνωρίζω πολύ καλά πως κανείς πλέον στην πληγωμένη πατρίδα μας δεν πείθεται με πολιτικές ανακοινώσεις και καλές μόνο προθέσεις. Κάθε πολιτική πρόταση απαιτεί τεκμηρίωση που διαπερνά όχι μόνο την ψυχή και το μυαλό του Έλληνα αλλά έχει αποτέλεσμα άμεσα στην καθημερινή ζωή και την οικονομική του επιβίωση.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο