Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, 2025
24.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςvideoΧρήστος Δερμεντζόπουλος: «Θεωρώ ότι στο τέλος θα εισακουστούμε από τον Νότη Μηταράκη...

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: «Θεωρώ ότι στο τέλος θα εισακουστούμε από τον Νότη Μηταράκη για το ΚΥΤ Φυλακίου»

Ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Δερμεντζόπουλος φιλοξενήθηκε σήμερα στο evros24.gr από τον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη με αφορμή τις επαφές που είχε πρόσφατα στην Αθήνα με τους Υπουργούς Μάκη Βορίδη και Στέλιο Πέτσα, αλλά και για να τοποθετηθεί στα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν το νομό.

Η συνάντηση με τους δύο υπουργούς έγινε με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, αν και η παρουσία της Κυβέρνησης με το Νίκο Χαρδαλιά ήταν αισθητή και κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων, αφού υπήρχε επικοινωνία και συντονισμός των επεμβάσεων που απαιτήθηκαν.

Ζημιές από τις πλημμύρες

Σε ερώτηση για το ποια ζητήματα απαιτείται να αποτελέσουν άμεσες προτεραιότητες  στο νομό, ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος αναφέρθηκε στη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης και τις ζημιές που έχει υποστεί το δίκτυο ύδρευσης του δήμου, αλλά και σε άλλα θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν τα πλοκάμια της γραφειοκρατίας για να διευθετηθούν.

«Υπάρχει δυσπιστία στους πολίτες του Έβρου, δεν χρειάζονται ευχολόγια, χρειάζονται άμεσες λύσεις και γρήγορη καταγραφή των ζημιών. Στόχος μου η επαφή με τους πολίτες και η συνεχής διεκδίκηση» σημείωσε, αναλύοντας παράλληλα τμήματα του έργου της Κυβέρνησης που αποδεικνύουν την υλοποίηση των προεκλογικών υποσχέσεων.

Η διαχείριση της κρίσης του μεταναστευτικού στον Έβρο, η διαχείριση της πανδημίας κ.ά.

Ως αναφορά την οικονομική διαχείριση της πανδημίας, με την εστίαση και τα σχολεία ο βουλευτής Έβρου, είπε «πως πράγματι όλα τα μέτρα δεν είναι άψογα, φυσικά υπάρχει γκρίνια ίσως να μπορούσαμε και περισσότερα, αλλά καταφέραμε σε σχέση με άλλες χώρες αρκετά πράγματα. Ρωτάμε τους ειδικούς και προχωράμε. Η κυβέρνηση δεν θα ξεχάσει κανέναν που πλήττεται από την πανδημία» επεσήμανε.

Ο ίδιος ελπίζει ότι ο εμβολιασμός θα προχωρήσει αρκετά γρήγορα για να νοιώσουμε και να είμαστε όλοι πιο ασφαλείς.

ΚΥΤ Φυλακίου

Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος μίλησε και για την τηλεδιάσκεψη με τον Νότη Μηταράκη και εξέφρασε για άλλη μία φορά την ξεκάθαρη θέση του για μη αύξηση της δυναμικότητας του ΚΥΤ Φυλακίου και είπε πως του ζήτησε να έρθει στην περιοχή μας και να συζητήσει με όλους για να κατανοήσει τις αντιδράσεις.

«Ο Έβρος ταλαιπωρείται εδώ και πολλά χρόνια με το μεταναστευτικό και δυστυχώς και από πολλά άλλα προβλήματα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξανακάνουμε κι άλλη συζήτηση με τον Νότη Μηταράκη για να δούμε τις προθέσεις του. Θεωρώ ότι θα εισακουστούμε στο τέλος. Η διαβούλευση γίνεται γι’ αυτό ακριβώς άλλωστε.

Για ν’ ακούσει την τοπική κοινωνία» τόνισε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος:

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διδυμότειχο: Δύο παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από πιθανή δηλητηρίαση με φυτοφάρμακο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Διδυμότειχο, όταν δύο παιδιά περίπου τεσσάρων ετών...

Γεωργιάδης: Ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Δράμας – «Αν πάω θα με πυροβολήσουν»

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ακυρώθηκε έπειτα...

Νεκρή εντοπίστηκε η 59χρονη Βρετανίδα που αγνοούνταν στην Καβάλα: Δυστυχώς το περίμενα, λέει ο σύζυγός της

Η 59χρονη Michel Ann Joy Bourda, που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο ενώ ο σύζυγός της,...

Δράση της Τροχαίας Δράμας στο πλαίσιο της Εκστρατείας «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους»

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:00 π.μ., στη Δράμα επί της οδού Πατριάρχου...

Παρόμοια