Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΧωρίς φιλάθλους θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο

Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο

Μετά τα αυξημένα τελευταία κρούσματα στην χώρα

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιαπωνία αποφάσισε να διεξάγει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, μετά τα αυξημένα τελευταία κρούσματα στην χώρα.

Την ίδια στιγμή, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και Ιάπωνες αξιωματούχοι δήλωσαν σήμερα ότι θα ζητήσουν από το κοινό να αποφύγει να παρακολουθήσει τον Μαραθώνιο και τους αγώνες βάδην, λόγω του κινδύνου για νέα κρούσματα της Covid-19. Τα αγωνίσματα Μαραθωνίου και βάδην έχει αποφασιστεί από την World Athletics και τη ΔΟΕ να διεξαχθούν στο Σαπόρο, 800 χιλιόμετρα βόρεια του Τόκιο, λόγω της υπερβολικής ζέστης και υγρασίας στην ιαπωνική πρωτεύουσα την περίοδο των Αγώνων.

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της Covid-19, θα είναι απαραίτητο να μειωθεί ο κίνδυνος κρουσμάτων κορονοϊού, περιορίζοντας την κυκλοφορία των θεατών. Αποφασίστηκε λοιπόν να ζητηθεί από το κοινό να μην παρακολουθήσει τους Αγώνες από την άκρη του δρόμου στο Σαπόρο» ανακοίνωσαν διοργανωτές και τοπικές αρχές. Ο Μαραθώνιος των Γυναικών είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου και των Ανδρών την τελευταία ημέρα των Αγώνων (8/8), οι οποίοι ξεκινούν στις 23 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Αλεξανδρούπολη: Εγκαταλείφθηκε το εμβληματικό έργο τηλεθέρμανσης Φερών – 10 εκατ. ευρώ για άλλα έργα

Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της εταιρείας «ΤΑΡ AG» ενέκρινε...

Διαγωνισμός: Κερδίστε εισιτήρια για την παράσταση “Ο Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων” στο Θέατρο Αλτιναλμάζη

Ο Ελλάδα 104 σας χαρίζει εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων»...

Παρόμοια