fbpx
13.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χοιρινή τηγανιά με πράσο από τον Σεφ Κωνσταντίνο Τσίχλα!! (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Εύκολη συνταγή που θα σας μαγέψει από την γεύση της αλλά και την υπέροχη μυρωδιά!!! 

Υλικά
1 κιλό κιμά λαιμό

3-4 μέτρια πράσα

3 φρέσκα κρεμμυδάκια

1 καρότο

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ( Skoutari )

αλατι- πιπέρι

γλυκιά πάπρικα

λεμόνι

κρασί λευκό ξηρό

θυμάρι

προαιρετικό κουρκουμά

Εκτέλεση

Έχουμε κόψει κομμάτια κρέατος περίπου στα 4-5 εκατοστα και τα βάζουμε στο τηγάνι.

Όταν αρχίσουν να περνούν χρυσαφένιο χρώμα  ρίχνουμε το πράσσο σε σχετικά μικρά κομμάτια, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριές, καρότο μαζί με λίγο εξαιρετικό παρθενο ελαιόλαδο.

Μόλις σοταριστούν σβήνουμε με λευκό ξηρό κρασί και ρίχνουμε πιπερι, γλυκιά πάπρικα, και βάζουμε ζεστό νερο να βράσει το κρέας. ( Ίσα ίσα να καλυφθούν) μόλις πιει το νερό και έχουν μαλακώσει ρίχνουμε θυμάρι, κουρκουμά τριμμένο και τέλος χυμό από λεμόνι και μαϊντανό. Καλή Όρεξη!!!

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο