Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026
10.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΑυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κόβουμε το ψωμί

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κόβουμε το ψωμί

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπά το internet περισσότερο από το να μας υποδεικνύει τον σωστό τρόπο να κάνουμε καθημερινές δουλειές του σπιτιού, που όπως φαίνεται εδώ και χρόνια κάνουμε λάθος. Η τελευταία γνώση που αποκομίσαμε είναι η σωστή τεχνική κοψίματος του ψωμιού.

Πιο συγκεκριμένα, εάν και εσύ, όπως και εμείς, κόβεις το μοσχομυριστό σου φρατζολάκι ακουμπώντας το φλατ σε μια επιφάνεια κοπής, είσαι λάθος, καθώς έτσι είναι πολύ πιο δύσκολο να κόψεις όμοιες φέτες και το ψωμί συχνά γίνεται χίλια κομμάτια.

Η σεφ, Sarah Jampel, μάς υπέδειξε τον σωστό τρόπο λέγοντας σε πρόσφατη διαδικτυακή της συνέντευξη: «Ο καλύτερος τρόπος για να κόψετε παρεμφερείς φέτες και να διατηρήσετε το σχήμα του ψωμιού, που έχει την τάση να θρυμματίζεται, είναι να το γυρίσετε στο πλάι και ύστερα να το κόψετε -καθαρές κινήσεις, μόνο μερικές προς τα πίσω και προς τα μπροστά, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση μπορείτε».

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή υδροδότησης σήμερα Δευτέρα 26 Ιανουαρίου σε τμήμα της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου

Η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης ότι τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου...

Πρόβλημα στο αεροσκάφος της πρωινής πτήσης Αθήνα – Αλεξανδρούπολη

Σήμερα Δευτέρα, η πρωινή αεροπορική πτήση από την Αθήνα προς την Αλεξανδρούπολη προσγειώθηκε κανονικά...

Ανακοίνωση δρομολογίων του «Αδαμάντιος Κοραής» – Ακυρώσεις λόγω καιρού

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το δρομολόγιο του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» από Σαμοθράκη προς Λήμνο...

Παρουσιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη το φωτογραφικό λεύκωμα του Μιχάλη Μπολιάκη «50 Χρόνια Φωτογραφίες (1976–2025)»

Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αποθήκη Νο 1, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η...

Παρόμοια