Αυτό είναι το νέο smokey που λατρεύουν οι celebrities!

Δυναμικό comeback στη μόδα κάνουν τα smokey eyes, όμως στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους. Τα Smokey Winged Liner eyes όπως λέγονται απαιτούν πολύ έντονο eyeliner, glitter που τόσο αγαπάμε και μαύρο μολύβι. Τη νέα εκκεντρική τάση έχουν ήδη επιλέξει τα πιο stylish κορίτσια στις εμφανίσεις που κέντρισαν τα βλέμματα.

Πρώτη από όλες φυσικά την τάση εφάρμοσε η Lady Gaga στο κόκκινο χαλί του Madison Square Garden στα φετινά Grammies με σαγηνευτικό makeup και χτένισμα για πολλά βραβεία.

H διάσημη καλλονή Bella Hadid επέλεξε το συγκεκριμένο μακιγιάζ δια χειρός του makeup artist, Hung Vanngo σε after party στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Winged eyes στην οmbre εκδοχή τους με τη μία πλευρά με ασημί, bronze και λαδί-γκρι αποχρώσεις με glitter φινίρισμα και μαύρο eyeliner από την άλλη.

Πώς θα το πετύχεις:

Για να δημιουργήσεις και εσύ τα Smokey Winged Liner eyes προτίμησε αν δεν είσαι αρκετά τολμηρή για αρχή την πιο ελαφριά εκδοχή τους, με ένα όμορφο ντεγκραντάρισμα στο πάνω κινητό βλέφαρο, απλώνοντας ασημένιες σκιές στην εσωτερική κόγχη των ματιών, σβήνοντας τες προς τα έξω με πιο σκούρες. Στη συνέχεια δημιούργησε μία έντονη γραμμή με μαύρο eyeliner και μπλένταρε την πολύ καλά με φορά προς τα έξω. Στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων άπλωσε μαύρο μολύβι και φυσικά διπλή δόση μάσκαρα ή και γιατί όχι και ψεύτικες βλεφαρίδες, μιας και το makeup look είναι αρκετά υπερβολικό και του ταιριάζει.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως το συγκεκριμένο μακιγιάζ απαιτεί απαλά χείλη. Προτίμησε μία glossy ροζ απόχρωση, ενώ φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι μακριά από το πρόσωπό, προκειμένου να δοθεί έμφαση στο εντυπωσιακό makeup.