ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΑποστολή στη Σαμοθράκη: "Κατεδαφίστηκε" το δημαρχείο (Δείτε φωτογραφίες & video)

Αποστολή στη Σαμοθράκη: “Κατεδαφίστηκε” το δημαρχείο (Δείτε φωτογραφίες & video)

Στη Σαμοθράκη βρέθηκε σήμερα το πρωί το evros24.gr και κατέγραψε τις εικόνες που βλέπεται στα ρεπορτάζ που σας παρουσιάζει.

Το δημαρχείο του νησιού σχεδόν κατεδαφίστηκε ολοσχερώς, όταν ο ορμητικός χείμαρος που κατέβηκε ξαφνικά από το βουνό, έσπασε τον βορινό τοίχο και πέρασε κυριολεκτικά μέσα από το κτίριο.

Στο πέρασμά του σάρωσε τα πάντα.
Δεν έμεινε όρθιο ούτε ένα γραφείο, ούτε μια καρέκλα και καταστράφηκαν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά.


Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθανάσιος Βίτσας, “Όλα πρέπει να γίνουν από την αρχή. Δεν έμεινε τίποτα. Πρέπει να αγοραστούν από τα πιο απλά, χαρτί και στυλό”

Τόνοι λάσπης σκέπασαν τα πάντα μέσα στο κτίριο και σήμερα από το πρωί οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να σώσουν ότι μπορούσαν

- Advertisement -

Ένας καταρράκτης “κοσμεί” πλέον τα πλαϊνά του κτιρίου, αφού ακόμα και σήμερα τα νερά κατέβαιναν ορμητικά από το βουνό.

Οι υπηρεσίες καταγραφής την ζημιών στεγάζονται στον πρώτο όροφο του πολιτιστικού κέντρου Νικόλαος Φαρδύς, όπως και το “στρατηγείο” του δημάρχου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια