Απολύθηκε εργαζόμενος του Νοσοκομείου για πλαστό απολυτήριο Γυμνασίου (video)

Μόλις είκοσι μέρες διήρκησε τελικά η θητεία ενός τραπεζοκόμου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου καθώς διαπιστώθηκε ότι το απολυτήριο Γυμνασίου που είχε καταθέσει ήταν πλαστογραφημένο.

‘Όπως εξήγησε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Αδαμίδης, μετά από κάθε πρόσληψη, οι υπηρεσίες προχωρούν στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση γνησιότητας των πιστοποιητικών που κατατίθενται. Και έτσι λοιπόν, μετά από επικοινωνία με το Γυμνάσιο από το οποίο υποτίθεται ότι είχε πάρει απολυτήριο, ο εν λόγω υπάλληλος, αποδείχθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, ενώ αυτό που κατέθεσε ήταν αλλοιωμένη φωτοτυπία απολυτηρίου, του αδερφού του.

Κατ εφαρμογή του νόμου, διεκόπη η σύμβαση, και πλέον ο φάκελος της υπόθεσης έχει σταλεί στην Εισαγγελία, προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη για το ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα της πλαστογραφίας. Μάλιστα , όπως τόνισε ο Δημήτρης Αδαμίδης, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι βρέθηκε υπάλληλος ο οποίος ασκούσε το λειτούργημα του ιατρού παθολόγου στην Καβάλα, ο οποίος, δεν είχε πάει ποτέ στην ιατρική, απλά είχε γραφτεί σε σχολή στην Ιταλία, και παραποίησε τα έγγραφα και εργαζόταν ως γιατρός, επί 18 χρόνια!