Από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου η 18η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης, ALEXPO 2018 (βίντεο)

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο των δράσεων του για την στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα εξωστρέφειας, αποφάσισε να διοργανώσει τη φετινή χρονιά την 18 η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης, alexpo2018.

H έκθεση αυτή πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια. Διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου και τελεί υπό την αιγίδα του. Φέτος, θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου και στο γνωστό χώρο του λιμένα Αλεξανδρούπολης, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Πρόκειται, για έναν σημαντικό θεσμό προβολής και ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, μια έκθεση που προσαρμόζεται στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον και στις συνθήκες του ανταγωνισμού, που διευρύνει τους ορίζοντες και τις προοπτικές της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.

Στην φετινή Έκθεση, σημαντικό ρόλο θα έχει ο τομέας της γαστρονομίας, καθώς όπως εξήγησε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χριστόδουλος Τοψίδης, η Γαστρονομία μπορεί να λειτουργήσει προσθετικά, δημιουργώντας συνθήκες προστιθέμενης αξίας για την πρωτογενή παραγωγή αλλά και την μεταποίηση.

Στις 5 ημέρες λειτουργίας της alexpo2018 οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγονται και μεταποιούνται στον Έβρο.

Επίσης, το κοινό που θα επισκέπτεται τον εκθεσιακό χώρο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούμενες από μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις, όπως άλλωστε και κάθε φορά, υπογράμμισε ο Χριστόδουλος Τοψίδης.