ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαAπεργιακή συγκέντρωση διοργάνωσαν τα εργατικά σωματεία της Αλεξανδρούπολης

Aπεργιακή συγκέντρωση διοργάνωσαν τα εργατικά σωματεία της Αλεξανδρούπολης

Με τη συμμέτοχη εργαζομένων από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, συνταξιούχων, γυναικών και νεολαίας πραγματοποιήθηκε παρά τη βροχή, η απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσαν εργατικά σωματεία και σύλλογοι της Αλεξανδρούπολης.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Γιάννης Χιώνης πρόεδρος του σωματείου εμποροϋπαλλήλων ιδιωτικών υπάλληλων «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» και η Ταμάρα Κοσμίδου  μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αντιπρόεδρος του ντ Έβρου της ΑΔΕΔΥ. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Μετά τη χθεσινή απεργία συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα ορμή για να διεκδικήσουμε πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς με υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, άμεσα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, Υγεία και Παιδεία που να μην είναι πανάκριβα εμπορεύματα. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε να πάψει η πόλη και η χωρά μας να είναι πολεμικό ορμητήριο των ΑμερικανοΝΑΤΟικών μακελάρηδων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με σύνθημα                                                      

«Δώστε λεφτά για μισθούς, Υγεία και Παιδεία, έξω η Ελλάδα από του πολέμου τα σφαγεία»

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια