ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΑπάτη στην Καβάλα: Απέσπασαν από τον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος 10.031 ευρώ

Απάτη στην Καβάλα: Απέσπασαν από τον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος 10.031 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δράστη που διέπραξε απάτη σε βάρος ημεδαπού Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 10-11-2021, εξαπάτησε ημεδαπό στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, ο παθών ανήρτησε αγγελία πώλησης σε ιστοσελίδα την οποία εντόπισε ο δράστης και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για υποτιθέμενη αγορά.

Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει από τον παθόντα τραπεζικούς κωδικούς και να αφαιρέσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 10.031 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια