ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΑντιπλημμυρικό έργο του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Ανδρέα

Αντιπλημμυρικό έργο του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Ανδρέα

Ολοκληρώνεται ένα ακόμη αντιπλημμυρικό έργο στο Δήμου Αλεξανδρούπολης – Κοινότητα Αλεξανδρούπολης, το οποίο θωρακίζει αποτελεσματικά την περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Αγίου Ανδρέα.

Οι εργασίες εκτελούνται από την ανάδοχο εταιρεία στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση Καταστροφών Οδικού Δικτύου και Υποδομών Δημοτικής Ενότητας Αλεξανδρούπολης / Κοινότητα Αλεξανδρούπολης (ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)

“Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, θέτουμε ως προτεραιότητα την υλοποίηση υποδομών που προασπίζονται τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, αξιοποιώντας όλες τις οικονομικές ενισχύσεις” σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια