Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
30.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠεριφερεια ΑΜ-θΑνεξαρτητοποιείται ο περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν από την ομάδα του περιφερειάρχη ΑΜΘ...

Ανεξαρτητοποιείται ο περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν από την ομάδα του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη “Περιφερειακή Αναγέννηση” του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, αναμένεται να καταθέσει το μεσημέρι της Τρίτης ο περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν.

Ο περιφερειακός σύμβουλος ο οποίος προέρχεται από τη μουσουλμανική μειονότητα, μιλώντας στο ΕΝΑ channel επιβεβαίωσε την πρόθεσή του και είπε πως στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης θα καταθέσει τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ερωτηθείς σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, ανέφερε πως θα εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που θα δώσει τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, αναμένεται σχετική τοποθέτησή του και στη συνεδρίαση του Συμβουλίου την προσεχή Τετάρτη.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξουν κι άλλες ανεξαρτητοποιήσεις από την παράταξη Μέτιου και συγκεκριμένα από την πλευρά της μουσουλμανικής μειονότητας που απαιτεί την συντριπτική πλειοψηφία στην ομάδα του Χρήστου Μέτιου στη Ροδόπη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οντέρ Μουμίν είχε τοποθετηθεί τον Μάιο του 2016, από τον εκλιπόντα περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη στη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τον πρόσφατο “ανασχηματισμό” από το νέο περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ο οποίος τον αντικατέστησε.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ανακατατάξεις στη διοικητική πυραμίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης – Πληροφορίες για αλλαγές σε Αντιδημάρχους και Προέδρους

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προχωρά σε σημαντικές...

Μερομήνια 2025-2026: Πιθανότητα για “λευκά Χριστούγεννα” – Ζεστή Πρωτοχρονιά

Τα παραδοσιακά μερομήνια, που αποτελούν μια εμπειρική μέθοδο πρόγνωσης του καιρού και καταγράφονται τον...

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και ενός πυροβόλου όπλου

Συνελήφθη την 15-8-2025 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού...

Καιρός : Ολική μεταβολή του σκηνικού με καταιγίδες και αστάθεια από σήμερα Κυριακή έως και την Τρίτη

Στην Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα...

Παρόμοια