Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025
2.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΑλεξανδρούπολη: Ο «Δίας» βρήκε παραισθησιογόνα μανιτάρια και ecstasy

Αλεξανδρούπολη: Ο «Δίας» βρήκε παραισθησιογόνα μανιτάρια και ecstasy

Το πάρτι με ναρκωτικά για όλα τα γούστα που είχαν σχεδιάσει να κάνουν στη Σαμοθράκη τρεις επιβάτες του πλοίου της γραμμής που έφτασε από τη Λήμνο στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, χάλασε ο σκύλος ανιχνευτής «Δίας» που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Πρώτη συνελήφθη μια 33χρονη Ελληνίδα, καθώς μετά την αντίδραση του εκπαιδευμένου τετράποδου διαπιστώθηκε ότι στην τσάντα της είχε κρυμμένα 21 παραισθησιογόνα μανιτάρια, μία συσκευασία με 9,1 γραμμάρια κεταμίνη, ένα θρυμματισμένο χάπι ecstasy και δύο γυάλινες συσκευασίες με μια άγνωστη ναρκωτική ουσία σε υγρή μορφή που εστάλη για ανάλυση στην Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν ένας 23χρονος Έλληνας που είχε στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 8,3 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, καθώς και μία 41χρονη Ελληνίδα που είχε πάνω της άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,7 γραμμαρίων.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Κικίλιας: Κομβικής σημασίας η Αλεξανδρούπολη στον αναπτυξιακό σχεδιασμό για τη ναυτιλία και τα λιμάνια

Στη στρατηγική σημασία της ναυτιλίας, των λιμανιών και των παράκτιων περιοχών για την ανάπτυξη...

Ορεστιάδα: «Αγγέλων Φως 2025» – Το πλήρες πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Ο Δήμος Ορεστιάδας προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Αγγέλων Φως 2025», που...

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Βασίλης Μουμτζόγλου – Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη

Βαρύ πένθος προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης η είδηση του θανάτου του Βασίλη...

Δήμος Αλεξανδρούπολης λαμβάνει 673.338,62€ από την συμπληρωματική επιχορήγηση ΥΠΕΣ 2025

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, εγκρίθηκε η κατανομή συνολικού ποσού 105 εκατ....

Παρόμοια