Επίσκεψη στην παιδιατρική πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Έβρου, ενόψει των ημερών του Πάσχα.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους, τα μέλη της ΔΕΕΠ μοίρασαν πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά που νοσηλεύονται, απευθύνοντας παράλληλα ευχές για τις γιορτές, με στόχο –όπως επισημαίνεται– να προσφέρουν στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στις οικογένειές τους, που βρίσκονται στο νοσοκομείο τις εορταστικές ημέρες.
Παράλληλα, εκφράστηκαν ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο που επιτελεί, με αναφορά στην καθημερινή προσφορά τους στον χώρο της υγείας.




























