Ο Σάββας Χατζηκωνσταντίνου το πρωί της Δευτέρας (11/08) εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη χερσαία ζώνη του Λιμένα της Αλεξανδρούπολης.
Αύριο 12/8 και ώρα 18:00 στον Ι.Ν του Αγίου Ελευθερίου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του.
Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:
Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αλεξανδρούπολης για την ύπαρξη ενός άντρα χωρίς τις αισθήσεις του, στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής.
Στον 92χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με αρνητικά αποτελέσματα.
Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.