ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΑλεξανδρούπολη: 4η Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής «Από την τραγωδία στο θαύμα»

Αλεξανδρούπολη: 4η Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής «Από την τραγωδία στο θαύμα»

Η Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Αλεξανδρούπολης προσκαλεί το κοινό σε μια κατανυκτική μουσική εμπειρία με την 4η Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής, υπό τον τίτλο «Από την τραγωδία στο θαύμα». Η συναυλία συνδέει τη δοκιμασία του Θείου Πάθους με το θαύμα της Ανάστασης μέσα από μουσική, ποίηση και χορωδιακές εκτελέσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλεγμένα βυζαντινά μέλη, χορωδιακές επεξεργασίες σύγχρονων ασμάτων, κλασικούς ευρωπαϊκούς ύμνους, καθώς και ποιητικές αναγνώσεις. Σημαντική είναι η συμμετοχή της Ορχήστρας Δωματίου Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Ο.Δ.Ι.).

Η διδασκαλία, η χορωδιακή επεξεργασία και η διεύθυνση της συναυλίας ανήκουν στον Μπάμπη Τσακαλίδη. Η εκδήλωση υπόσχεται μια πνευματική εμπειρία όπου ο πόνος μεταμορφώνεται σε ελπίδα και η σιωπή σε προσευχή.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια