fbpx
21.9 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στο δρόμο για το Run Greece η Αλεξανδρούπολη

5χλμ & 10χλμ θα τρέξει η WIND Running Team για τον Α.Σ ΑμεΑ Κότινος

- Χορηγούμενη-

Χιλιάδες δρομείς όπως κάθε χρόνο αναμένεται να γεμίσουν την πόλη της Αλεξανδρούπολης την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές στο Run Greece Αλεξανδρούπολη που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τη χορηγική υποστήριξη της WIND, έχουν ήδη ξεκινήσει. Το ενδιαφέρον για τα 5χλμ., 10χλμ και τον παιδικό αγώνα 800μ. είναι ήδη πολύ μεγάλο από κατοίκους αλλά και επισκέπτες της πόλης και οι θέσεις αναμένεται να συμπληρωθούν άμεσα.

Η WIND με την ομάδα της WIND Running Team και τον πρωταθλητή μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Μάρκο Γκούρλια, στηρίζει με τη συμμετοχή της το έργο του Α.Σ ΑμεΑ Κότινος. «Συνεπείς στη δέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία, η εταιρία συνεχίζει το έργο αλληλεγγύης που υλοποιεί από το 2011 στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου. Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβριο με τον καλύτερο τρόπο καθώς όλοι μαζί θα λάβουμε μέρος στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού της πόλης μας ενισχύοντας παράλληλα τη σημαντική δουλειά που γίνεται στον αθλητικό σύλλογο «Κότινος» για άτομα με αναπηρίες». Δήλωσε ο Θεοκράτης Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος WIND (14ης Μαϊου & Βενιζέλου Αλεξανδρούπολη).

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» κ. Γιάννης Τοπτσής από την πλευρά του εξέφρασε τη χαρά των αθλητών, των προπονητών και των ανθρώπων του συλλόγου για την επιλογή της WIND να στηρίξει οικονομικά το έργο του για 2η συνεχή χρονιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν την εμπειρία των Αγώνων 10χλμ ή 5χλμ αλλά και του Αγώνα Παιδιών 800μ στο www.rungreece.gr. Επιπλέον γίνονται δεκτές έντυπες αιτήσεις συμμετοχής στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λ. Δημοκρατίας 306) και σε συγκεκριμένα σημεία στο Δήμο Ορεστιάδας, στο Δήμο Διδυμότειχου, στο Δήμο Σουφλίου, στο Δήμο Κομοτηνής, στο Δήμο Ξάνθης και στο Δήμο Φερών.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο