fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βεβήλωσαν την πινακίδα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – REMEMBER CYPRUS» στη δυτική είσοδο της Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Χρειάστηκαν 6 ολόκληρα για να τοποθετηθεί ξανά η πινακίδα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – REMEMBER CYPRUS» στη δυτική είσοδο της Αλεξανδρούπολης όταν αφαιρέθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου, μετά από πολλά, χρόνια αφού είχε διαβρωθεί.

Είχε τοποθετηθεί για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για να μην ξεχνάμε… την κατοχή της Κύπρου, επί Δημαρχίας του αείμνηστου Ηλία Ευαγγελίδη.

Μετά από απαίτηση πολλών πολιτών, η δημοτική αρχή κατασκεύασε μια νέα πινακίδα που τοποθετήθηκε εκεί σχεδόν πριν από ένα μήνα.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται δε σέβονται ούτε ιερό ούτε όσιο, αλλά ούτε και την πρόσφατη μαρτυρική ιστορία των αδελφών μας της Κύπρου και έσπευσαν να τη βεβηλώσουν.

Όχι μόνο την έβαψαν κόκκινη, αλλά ζωγράφισαν επάνω και το σταυρό των Ναζί.
Ντροπή τους… ντροπή σε όλους μας…

Ελπίζουμε η Δημοτική αρχή να προβεί άμεσα στην αποκατάσταση της ζημιάς. Καλύτερα να μην υπάρχει καθόλου… παρά να τη βλέπουν έτσι οι πολίτες αλλά κυρίως οι επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Μεγάλη Τρίτη: Πού είναι αφιερωμένη η μέρα – Το τροπάριο της...

Σήμερα στις εκκλησίες της χώρας ψάλλεται το ξακουστό τροπάριο της Κασσιανής. «Η ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή» αφιερωμένο στην Κασσιανή ή Κασία (Κασσία), ή...