Κυριακή, 3 Αυγούστου, 2025
30.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΠαραδίδεται την Δευτέρα κομμάτι του κάθετου άξονα Ψαθάδες – Κισσάριο

Παραδίδεται την Δευτέρα κομμάτι του κάθετου άξονα Ψαθάδες – Κισσάριο

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου παραδίδεται επιτέλους ένα τμήμα του “ταλαιπωρημένου” κάθετου άξονα του Έβρου Το κομμάτι Ψαθάδες – Κισσάριο του κάθετου άξονα του Έβρου δίνεται επιτέλους στην κυκλοφορία.

Το κομμάτι αυτό θεωρούνταν και το πλέον επικίνδυνο έως τώρα, έχοντας σημειωθεί πληθώρα τροχαίων σε αρκετά σημεία του.

Μάλιστα στην σχετική σύσκεψη των αρμοδίων και φορέων που είχε πραγματοποιηθεί στο Σουφλί τον Φεβρουάριο, τονίστηκε η ανάγκη να δοθεί έμφαση στην ολοκλήρωση αυτού του κομματιού λόγω της ιδιαιτερότητας του αλλά και επειδή η ολοκλήρωση αυτού του κομματιού εξυπηρετεί εκτός από την διέλευση πολλών διερχομένων και τους κατοίκους των χωριών που βρίσκονται κατά μήκος του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το οδικό τμήμα Κισσάριο – Ψαθάδες, τμήμα για το οποίο υπήρχαν διαβεβαιώσεις για την ολοκλήρωσή του το καλοκαίρι του 2016, ημερομηνία η οποία μετατιθόταν επαναλαμβανόμενα και η ημερομηνία ολοκλήρωσης άλλαξε 4 φορές, από το καλοκαίρι του 2016 σε Χριστούγεννα του 2016, έπειτα μετατέθηκε για τον Μάρτιο 2017, κατόπιν για τον Αύγουστο του 2017 και τέλος η ολοκλήρωσή του έγινε την τελευταία ημερομηνία που δόθηκε, φθινόπωρο του 2017.

Το κυριότερο πρόβλημα που μπλόκαρε έως τώρα την ολοκλήρωση του έργου είναι η αλλαγή νομοθεσίας για τα στηθαία. Πλέον όμως με τις εργασίες να ολοκληρώνονται άμεσα, από την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί το τμήμα στην κανονικά στην κυκλοφορία, όπως επιβεβαίωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς.

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Συνελήφθησαν εννέα άτομα σε περιοχές της Αν. Μακεδονίας και Θράκης για κατοχή ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το...

Θράκη: Κυνηγός πυροβόλησε υπεύθυνο θήρας σε επιχείρηση για αγριογούρουνα

Ένα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 2 Αυγούστου 2025 στην...

Τραγωδία στη Ροδόπη: Κατέληξε η 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτή λέμβο στον Ίμερο

Τραγωδίοα στον Ίμερο Ροδόπης όπου ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών έχασε τη ζωή του...

Θεσμική αναγνώριση των Αλεβιτών της Θράκης – Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στις εορταστικές εκδηλώσεις (βίντεο)

Αλεβίτες – Μπεκτατσήδες, μια θρησκευτική κοινότητα, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια διεκδικεί την...

Παρόμοια