ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΣυνάντηση για τα υδροπλάνα στην Αλεξανδρούπολη – Στο επίκεντρο οι υποδομές στο...

Συνάντηση για τα υδροπλάνα στην Αλεξανδρούπολη – Στο επίκεντρο οι υποδομές στο λιμάνι

Ο πρόεδρος της Hellenic Seaplanes, Νικόλαος Χαραλάμπους, συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνο Χατζή.

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο πρόεδρος της Hellenic Seaplanes, Νικόλαος Χαραλάμπους, πραγματοποιώντας συνάντηση εργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ), Κωνσταντίνο Χατζή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός και η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να καταστεί δυνατή η λειτουργία υδροπλάνων στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην κατασκευή επιβατικού σταθμού, πλωτών εξεδρών και των υπόλοιπων απαιτούμενων εγκαταστάσεων, οι οποίες προβλέπονται μετά την οριστικοποίηση του Master Plan του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Η υλοποίηση των σχετικών υποδομών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη δικτύου υδροπλάνων στην Αλεξανδρούπολη, με στόχο τη βελτίωση της συνδεσιμότητας της περιοχής και την ενίσχυση του τουρισμού και των μεταφορών στη Βόρεια Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την ωρίμανση του έργου και την υλοποίηση των προβλεπόμενων λιμενικών υποδομών.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια