Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 23χρονου πεζοπόρου στη Σαμοθράκη, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στην περιοχή των Βαθρών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας υπέστη τραυματισμό στο άνω άκρο έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο της περιοχής. Αμέσως ειδοποιήθηκε το 112, ενώ μέσω γεωεντοπισμού εντοπίστηκε η ακριβής θέση του.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος κινητοποίησε τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαμοθράκης, οι οποίοι προσέγγισαν τον τραυματία και τον μετέφεραν με ασφάλεια σε προσβάσιμο σημείο.
Εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του σε υγειονομική μονάδα, προκειμένου να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την άμεση ανταπόκριση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ σε περιστατικά που σημειώνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές της Σαμοθράκης.


























