ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΣτον Έβρο την Παρασκευή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Στον Έβρο την Παρασκευή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο της παρακολούθησης των έργων και των μέτρων που σχετίζονται με την προστασία των χερσαίων συνόρων της χώρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο υπουργός θα προχωρήσει σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στις 09:00 το πρωί, στο τεχνητό εμπόδιο (φράχτη) στην περιοχή των Ψαθάδων Έβρου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναμένεται να αφιχθεί στον νομό τις πρώτες πρωινές ώρες, με πρώτο σταθμό την περιοχή των Ψαθάδων, όπου θα ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών επέκτασης του συνοριακού φράχτη στον Έβρο.

Στη συνέχεια, αναμένεται να μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου προγραμματίζονται επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνική Αστυνομία.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων αναμένεται να βρεθούν ζητήματα συνοριακής ασφάλειας, η επιχειρησιακή ετοιμότητα των υπηρεσιών και ο συντονισμός των δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία η διαχείριση και η φύλαξη των συνόρων παραμένουν βασικές προτεραιότητες για τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια