ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΔήμος Αλεξανδρούπολης - Πρόσκληση σε ανοιχτή Συζήτηση: "Πανελλήνιες με Ψυχραιμία"

Δήμος Αλεξανδρούπολης – Πρόσκληση σε ανοιχτή Συζήτηση: “Πανελλήνιες με Ψυχραιμία”

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής «Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος», διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο:

“Πανελλήνιες με Ψυχραιμία” Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 | Ώρα 19:00 | Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Ομιλήτρια και συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κα. Κασσιανή Μαδεμλή, Ψυχολόγος της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής, η οποία θα αναλύσει το φαινόμενο του άγχους των εξετάσεων και θα προτείνει πρακτικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες στρατηγικές υποστήριξης για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η περίοδος των πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί μία από τις πιο απαιτητικές φάσεις της εφηβείας, με το άγχος να επηρεάζει τόσο τους μαθητές όσο και το οικογενειακό περιβάλλον. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ουσιαστική ενημέρωση και ψυχολογική ενδυνάμωση των οικογενειών, ώστε το άγχος να μετατρέπεται σε δημιουργική κινητήρια δύναμη. Η δράση αυτή εντάσσεται σε έναν ευρύτερο κύκλο ενημερωτικών παρεμβάσεων που υλοποιούνται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής «Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος», καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια