ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΗ ασφάλεια των μαθητών αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής της Ορεστιάδας

Η ασφάλεια των μαθητών αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής της Ορεστιάδας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Σεμινάριο Εκπαίδευσης των Σχολικών Τροχονόμων, το οποίο διοργανώθηκε από τον Δήμο Ορεστιάδας σε συνεργασία με την Τροχαία.

Ο Διοικητής της Τροχαίας Νικόλαος Στεφάνου, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις βασικές αρχές ασφαλείας και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διέλευση των μαθητών στις σχολικές διαβάσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορεστιάδας, κ. Νακοπούλου, η οποία συνεχάρη τις Σχολικές Τροχονόμους για την πολύτιμη προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Τόνισε, επίσης, ότι η ασφάλεια των μαθητών αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και προχώρησε στην παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη διευκόλυνση του έργου τους.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια