ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΗ Βακουφική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Αλεξανδρούπολης μοίρασε πουκάμισα σε μουσουλμάνους πολίτες

Η Βακουφική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Αλεξανδρούπολης μοίρασε πουκάμισα σε μουσουλμάνους πολίτες

Στις 27/12/2024 η Βακουφική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Αλεξανδρούπολης, υλοποίησε μια καλή πράξη κατά την οποία μοιράστηκαν πουκάμισα στους πιστούς Έλληνες πολίτες Μουσουλμάνους του Τεμένους Αλεξανδρούπολης και της Μάκρης.

Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της ιεράς Παρασκευής, γεγονός που προσέφερε μια αίσθηση συμμετοχής και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία και ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΔΕΜΠ Κομοτηνής. Αυτές οι πρωτοβουλίες ενδυναμώνουν τους δεσμούς μεταξύ των πιστών και τονίζουν τη σημασία της κοινότητας στη θρησκευτική ζωή.

Ευχόμεθα καλή ευλογημένη Παρασκευή σε όλους τους Μουσουλμάνους. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και επιτυχίες με τις οικογένειες μας και τις καρδιές γεμάτες αγάπη.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια