ΑρχικήΕιδήσειςΓενικα5χρονος δώρισε μέσα ατομικής προστασίας στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών

5χρονος δώρισε μέσα ατομικής προστασίας στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών

Ένας 5χρονος με καταγωγή από τις Φέρες, αν και κατοικεί στην Αθήνα, θέλησε να δώσει τα χρήματα του κουμπαρά του για να δωρίσει μέσα ατομικής προστασίας στο προσωπικό του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών.

Σε ανάρτησή του το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών γράφει:

“Το Σάββατο που μας πέρασε, είχαμε την τιμή και τη χαρά να επισκεφθεί το κλιμάκιο ένας λιλιπούτειος φίλος μας, ο μικρός Κωνσταντίνος Μαρής από την Αθήνα ( με καταγωγή από τη μητέρα του από Φέρες Έβρου).

Ο μικρός φίλος μας, αγαπάει και θαυμάζει πολύ το πυροσβεστικό σώμα και ήθελε πολύ να μας γνωρίσει από κοντά. Ήρθε συνοδευόμενος από τον παππού του, κύριο Παπαλεξανδρή Χρήστο, και μας δώρησε μέσα ατομικής προστασίας για να χρησιμοποιηθούν από τους εθελοντές μας.

Παρόν ήταν επίσης ένας πολύ καλός φίλος του κλιμακίου, ο ταξίαρχος της 31Μ/Κ ταξιαρχίας, κύριος Γεώργιος Σελαϊδινάκος. Ο μικρός φίλος μας εκτός από τον εξοπλισμό, έφερε και τον κουμπαρά του, τον οποίο άνοιξε παρουσία μας, με ένα χρηματικό ποσό να το διαθέσουμε σε ανάγκες του κλιμακίου.
Η κίνηση αυτή του μικρού Κωνσταντίνου μας συγκίνησε πραγματικά, γιατί από ένα 5χρονο παίρνουμε μαθήματα προσφοράς και αγάπης”.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια