ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνια«Πανελλαδικές εξετάσεις: το άγχος ως κινητήρια δύναμη»

«Πανελλαδικές εξετάσεις: το άγχος ως κινητήρια δύναμη»

Βιωματικό εργαστήρι στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 (ώρα 11:00) το βιωματικό εργαστήρι «Πανελλαδικές εξετάσεις: το άγχος ως κινητήρια δύναμη», στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Στο βιωματικό εργαστήρι, που απευθύνεται σε γονείς μαθητών οι οποίοι είναι σε διαδικασία προετοιμασίας για τις εξετάσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, σκέψεις, συναισθήματα γύρω από αυτή τη δύσκολη περίοδο για τα παιδιά τους αλλά και τους ίδιους. Με τον συντονισμό της κ. Κυριακής ΚεντιγκελένηςPhDc, MSc, MD, Prof.Dip, Επιστημονικά Υπεύθυνης του Κέντρου Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής Παιδιού & Οικογένειας, οι γονείς θα εργαστούν δημιουργικά και θα ανακαλύψουν τρόπους να διαχειρίζονται το άγχος με λειτουργικό τρόπο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μετάξης

Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00

- Advertisement -

Τ.: 25540 23700 | www.piop.gr

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια