Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
34.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθησαν 3 άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για κατοχή...

Συνελήφθησαν 3 άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για κατοχή ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 1 έως και 5-3-2024 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Αλεξανδρούπολης τρεις (3) ημεδαποί δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν τρεις ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην πρώτη περίπτωση, την 1-3-2024 το βράδυ, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν ημεδαπό για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο δράστης, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα φιαλίδια που περιείχαν διάλυμα μεθαδόνης συνολικής ποσότητας 860 ml, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εισήγαγε από τη χώρα της Βουλγαρίας.

Επιπλέον σε δύο ακόμα περιπτώσεις, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχές της Καβάλας διότι βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν από μία οικία και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, 82 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Καβάλας και το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Αγγίζουν τα 800 εκ. ευρώ τα χρέη μεγαλο-οφειλετών του Έβρου προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ

Εκατόν τριάντα τέσσερα (134) Νομικά Πρόσωπα (εταιρείες, επιχειρήσεις, ακόμα και συνεταιρισμοί) του Έβρου, βρίσκονται...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Παρόμοια