Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςNRG 98.5Ο Χριστόδουλος Τοψίδης στη Χρύσα Μαλάμη στον NRG 98.5 (βίντεο)

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης στη Χρύσα Μαλάμη στον NRG 98.5 (βίντεο)

«Η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ο μόνος ανεξάρτητος συνδυασμός που κατεβαίνει στις Περιφερειακές εκλογές, έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και θα δουλέψουμε για τους πολίτες όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης»

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης φιλοξενήθηκε από τη Χρύσα Μαλάμη στον NRG 98.5 λίγα εικοσιτετράωρα  πριν την διεξαγωγή των Περιφερειακών, την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου σε μια φιλική συζήτηση χωρίς τους τύπους αλλά με ουσία και πολύ ανθρωπιά.

Ο κ. Τοψίδης που ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, ολοκληρώνει μια προσπάθεια ουσιαστικά 4 ετών για να φτάσει όπως θέλει νικηφόρα στην επόμενη Κυριακή και φυσικά τους τελευταίους 2 μήνες της προεκλογικής περιόδου, βρίσκεται καθημερινά κοντά στους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  σχεδόν 20 ώρες την ημέρα.

«Δεν με κουράζουν αυτές οι περιοδείες γιατί εισπράττω πολύ αγάπη και στήριξη από τους πολίτες. Η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ο μόνος ανεξάρτητος συνδυασμός που κατεβαίνει στις Περιφερειακές εκλογές, έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και θα δουλέψουμε για τους πολίτες όλης της Περιφέρειας» εξήγησε.

Δύναμη και κουράγιο εισπράττει από όλους τους πολίτες, αλλά και κυρίως από τους νέους για τους οποίους θέλει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να αξιοποιήσει όλο το ντόπιο δυναμικό της περιοχής.

«Δεν θα φέρνουμε στελέχη από άλλες περιοχές της χώρας, θα αξιοποιήσουμε τους ντόπιους. Ως πρόεδρος και του Επιμελητηρίου θα σας πω ότι υπάρχουν εταιρείες την περιοχή μας που καινοτομούν ανά τον κόσμο και αξιοποιούν στελέχη από την περιοχή μας. Αυτό θα πρέπει να κάνει και η Περιφέρεια» τόνισε.

 Η καθημερινότητα του κ. Τοψίδη είναι πολύ έντονη, αφού πρέπει ν ανταποκριθεί σε πολλούς ρόλους. Του πολύτεκνου πατέρα και οικογενειάρχη, του επιχειρηματία, του προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, του επικεφαλής της παράταξης Περιφερειακή Σύνθεση κι όλα αυτά είναι επιλογή του. Άλλωστε εργάζεται από πολύ μικρός, στα 50 του χρόνια έχει ήδη 30 χρόνια ένσημα κι έχει σίγουρα μια μεγάλη εμπειρία στην επιχειρηματικότητα.

«Πιστεύω ότι μέχρι να γεράσω θα εργάζομαι και θα θέλω να προσφέρω και να δημιουργώ τις προϋποθέσεις εκείνες για ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και ολόκληρη την Περιφέρεια και πιστεύω στις προοπτικές της» σημείωσε.

Η στήριξη της οικογένειάς του σε όλη την προεκλογική εκστρατεία είναι σημαντική στην καλή του ψυχολογία και τόνωση και μετά τις νικηφόρες εκλογές τους υπόσχεται ένα ταξίδι ξεκούρασης. Ωστόσο το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να περιοδεύσει ξανά σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της ΠΑΜΘ για να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του για όλη αυτή τη διαδρομή. Και αμέσως μετά φυσικά ο σχεδιασμός της διοίκησης της Περιφέρειας και οι τρόποι υλοποίησης του προγράμματός της παράταξής του.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν: 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Καύσωνας στον Έβρο: Υποχρεωτική παύση εξωτερικών εργασιών – Πρόστιμα και τηλεργασία για ευπαθείς ομάδες

Σε εφαρμογή τίθενται από σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025, τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε...

Σχέδιο πόλης Νέας Χηλής: Υπογραφές 27 κατοίκων με αίτημα συζήτησης

Τον περασμένο Αύγουστο ο Δήμος κοινοποίησε  τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα...

Ανεβάζει τους τόνους η Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα: Πρέπει να συζητηθεί η κυριαρχία νησιών στο Αιγαίο

Η Τουρκία επανέρχεται στο θέμα των θαλάσσιων πάρκων, μετά την απάντηση της Αθήνας στις...

Αλεξανδρούπολη: Επιδρομές αγριογούρουνων σε καλλιέργειες

«Μάστιγα» για τους αγρότες του Έβρου αποτελούν τα κοπάδια αγριογούρουνων τα οποία πέφτουν στα...

Παρόμοια