ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΟι Τροβαδούροι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

Οι Τροβαδούροι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 (ώρα 21:30) μουσική βραδιά, με τίτλο «Ένας ουρανός με αστέρια», στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Οι Τροβαδούροι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Κάλλια, θα ερμηνεύσουν αγαπημένα καλοκαιρινά τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου και θα ταξιδέψουν το κοινό σε άλλες εποχές. Το μουσικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με έφορο τον Νίκο Νικολαΐδη, δραστηριοποιείται από το 1927 με πλούσιο ρεπερτόριο.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μετάξης

Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00

Τ.: 25540 23700 | www.piop.gr

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια