Τρίτη, 5 Αυγούστου, 2025
24.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΚαθημερινάΚαιρόςΚαιρός: Άστατος σήμερα με βροχές και τοπικές καταιγίδες

Καιρός: Άστατος σήμερα με βροχές και τοπικές καταιγίδες

Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου.

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια. Πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές γενικά μικρής έντασης.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί στα νότια έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά. Στα βορειοδυτικά θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για την Τρίτη 21 Μαρτίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία και από το βράδυ στη Θράκη. Σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν από το μεσημέρι στη Μακεδονία και το βράδυ στη Θράκη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ορεινά της Μακεδονίας.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στο Ιόνιο και την Ήπειρο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και τη δυτικής Στερεάς. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις προμεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν το απόγευμα στα βόρεια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και από τις απογευματινές ώρες πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό τις απογευματινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός – TikToker με 300.000 ακολούθους και 153 γραμμάρια κοκαΐνης

Στη σύλληψη ενός πρώην αστυνομικού, ο οποίος διατηρεί δημοφιλές προφίλ στο TikTok με περίπου...

Δεκαπενταύγουστος στον Απαλό: Διήμερο πανηγύρι με χορό, μουσική και τον Μάκη Δημάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο Φάρος» προσκαλεί όλους σε ένα διήμερο γλέντι για τον...

Αλεξανδρούπολη 2025: Ο Τουρισμός σε Σταθερά Ανοδική Πορεία

Στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέτρος Κυριακίδης του Δήμου Αλεξανδρούπολης δείχνουν...

Σαμοθράκη: H απάντηση του Δήμου στη φωτογραφία με το άδειο πλοίο – «Νησί με πραγματικά υψηλή σχέση ποιότητας-τιμής»

Έντονη ανησυχία και δημόσια συζήτηση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα...

Παρόμοια