Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025
32.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςvideoΣυγγενής θυμάτων στα Τέμπη: «Μπορεί κάποιος να μου πει ότι δε θα...

Συγγενής θυμάτων στα Τέμπη: «Μπορεί κάποιος να μου πει ότι δε θα ξανασυμβεί ποτέ κάτι ανάλογο;» (βίντεο)

Την επιβεβαίωση ότι ποτέ ξανά δε θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο ζητά συγγενής δύο νεκρών από το δυστύχημα στα Τέμπη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι 50 επιβαίνοντες που έχασαν τη ζωή τους πλήρωσαν ένα «εισιτήριο θανάτου».

«Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί, έχω χάσει τον αδερφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου – δε μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό, το γνωρίζω. Το θέμα είναι να γίνει κάτι για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο – τα παιδιά αυτά πλήρωσαν 50 εισιτήρια θανάτου…κανείς δεν έχει κάνει κάτι για αυτό. Νέα παιδιά. Ο αδερφός μου ήταν 15 ετών, είχε τη ζωή μπροστά του – το καταλαβαίνετε αυτό; Και κανείς δε λέει κάτι για αυτό» δήλωσε ο νεαρός.

«Δε θέλω να έρθει κάποιος και να μου δώσει στήριξη, θα στηριχτώ μόνος μου, μπορεί κάποιος αύριο να μου πει ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί τέτοιο δυστύχημα εν έτη 2023; Δε μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο επειδή έκανε ένα λάθος, και να πεθαίνουν άλλοι τόσοι – άνθρωπος είναι, άνθρωποι είμαστε όλοι. Τι σημαίνει αυτό, ότι ένα δικό σας λάθος θα στοιχίσει τις ζωές σας και τις ζωές άλλων ανθρώπων; Πού είναι όλοι τους; Να μιλήσουν; Περιμένουν τις εκλογές; Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παραμένει ο Βαγγέλης Ρούφος Διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμο είναι το ΦΕΚ με τις αποφάσεις του υπουργού Υγείας Άδωνη...

Τουριστική καθίζηση στη Σαμοθράκη – Με μόλις 30 επιβάτες έφτασε το πλοίο από Αλεξανδρούπολη

Απόγνωση προκαλούν τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης στη Σαμοθράκη εν μέσω της τουριστικής σεζόν....

Yποψήφιος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου o Ιωάννης Τάκας

Με αίσθημα ευθύνης και εκτίμησης στα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον...

Αλεξανδρούπολης FC: Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για το θάνατο του Αντώνη Κεραμάρη

Η οικογένεια της Αλεξανδρούπολης FC αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Αντώνη Κεραμάρη, μια εμβληματική...

Παρόμοια