Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025
34.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΚαθημερινάΚαιρόςΚαιρός: Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία - Πού αναμένονται σποραδικές καταιγίδες

Καιρός: Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία – Πού αναμένονται σποραδικές καταιγίδες

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπεται για σήμερα η ΕΜΥ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς και στα νησιά τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί ασθενείς με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 20 και 32 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 και τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Ασθενείς και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 και τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα
Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα στα πελάγη έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους 30 με 32 και στα ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη 2025: Ο Τουρισμός σε Σταθερά Ανοδική Πορεία

Στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέτρος Κυριακίδης του Δήμου Αλεξανδρούπολης δείχνουν...

Δεκαπενταύγουστος στον Απαλό: Διήμερο πανηγύρι με χορό, μουσική και τον Μάκη Δημάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο Φάρος» προσκαλεί όλους σε ένα διήμερο γλέντι για τον...

Σαμοθράκη: H απάντηση του Δήμου στη φωτογραφία με το άδειο πλοίο – «Νησί με πραγματικά υψηλή σχέση ποιότητας-τιμής»

Έντονη ανησυχία και δημόσια συζήτηση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα...

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πλήρη ανακατασκευή της σκεπής του Δημοτικού Σχολείου Πέπλου

Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη,...

Παρόμοια