Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
24.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΚαθημερινάΚαιρόςΚαιρός: Ζέστη και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο

Καιρός: Ζέστη και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οπότε στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς, στα περισσότερα νησιά τους 34 με 35 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23 και 33 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και τις απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 και στα ηπειρωτικά έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη
Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα κεντρικά και βόρεια ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικα 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει, στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και κατά τόπους στα δυτικά τους 38 βαθμούς, στα περισσότερα νησιά τους 34 με 36 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Κατασκήνωση για άτομα τρίτης ηλικίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εγκαινιάζει τη φιλοξενία της τρίτης ηλικίας στις κατασκηνώσεις του Friendship CAMP. Πρόκειται...

Από 2.712 έως και 5.532 ευρώ τα ετήσια κέρδη των στρατιωτικών

Νέα αύξηση αποδοχών για τα στελέχη που υπηρετούν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φέρνει η...

Η επιστροφή με τρένο για τους κατοίκους του Τριγώνου από την Αλεξανδρούπολη, μετά την Ορεστιάδα… μόνο με ταξί!

Το πρωινό δρομολόγιο παραλαμβάνει τους κατοίκους από το Ορμένιο και το απόγευμα στην επιστροφή...

Δημόσιο: Συνυπηρέτηση & με σύζυγο στον ιδιωτικό τομέα

Δυνατότητα συνυπηρέτησης για τρίτεκνους ή πολύτεκνους δημοσίους υπαλλήλους που ο σύζυγός τους εργάζεται εκτός...

Παρόμοια