Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
30.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαLive cooking από τους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας στην παραλιακή...

Live cooking από τους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας που διοργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, η ΕΠΑΣ Μαθητείας Αλεξανδρούπολης, της Δημόσιας ΥΠηρεσίας Απασχόλησης, θέλοντας να τιμήσει τη Ναυτική μας Παράδοση, συμμετέχει, στις εκδηλώσεις με δράσεις live cooking και γευσιγνωσίας θαλασσινών δημιουργιών, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:30 στην παραλιακή λεωφόρο (μπροστά από τα Δικαστήρια).

Οι μαθητές της σχολής και συγκεκριμένα οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που απέκτησαν, θα δημιουργήσουν εκλεκτά πιάτα με έμπνευση από τη Θρακιώτικη Κουζίνα με άρωμα θάλασσας, με σκοπό να τα απολαύσουν κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης μας!

Με αφορμή την τρέχουσα περίοδο, κατά την οποία οι νέοι υποψήφιοι μαθητές υποβάλουν αιτήσεις για φοίτηση στα τμήματα της ΕΠΑΣ Μαθητείας Αλεξανδρούπολης για τη νέα σχολική χρονιά, θα υπάρχει δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της δράσης, να πραγματοποιείται ενημέρωση των υποψήφιων μαθητών από καθηγητές της σχολής για τις νέες ειδικότητες, τις προϋποθέσεις φοίτησης και τις παροχές που τους προσφέρει η σχολή.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ορεστιάδα: Αυτοκτόνησε 21χρονος

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 21 ετών, έβαλε τέρμα στη ζωή του σήμερα στην Ορεστιάδα....

Με 36.000 ευρώ τον χρόνο θα νοικιάσει το πάρκινγκ πίσω από τον ΟΣΕ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με το ποσό των 36.000 ευρώ το μήνα θα νοικιάσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, από...

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι που αγνοούνταν

Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην Ξάνθη από το...

ΣΟΚ στην Ξάνθη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τρίτο όροφο οικοδομής στη Στοά Νούση

Στο κενό βρέθηκε άνδρας το πρωί της Δευτέρας (07/07) στην Ξάνθη, στη Στοά του...

Παρόμοια