fbpx
15.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Λίνα Μενδώνη στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης παρευρέθηκε χθες (25/06) η υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας, Λίνα Μενδώνη, στις αίθουσες του οποίου και ξεναγήθηκε αμέσως μετά.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου, Δόμνα Τερζοπούλου, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης, οι Βουλευτές Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Δαστερίδης και Θεόδωρος Βουρδόλης και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Σεβασμιότατος Άνθιμος.

«Από εδώ και πέρα, το μουσείο είναι στα χέρια σας…ένα μνημείο και ένα μουσείο επιτελεί το σκοπό του όταν το αγαπά η τοπική κοινωνία, χρειάζεται να επισκεφτεί το μουσείο ο κόσμος και να μάθει την ιστορία του» επεσήμανε μεταξύ άλλων η υπουργός Πολιτισμού αναφορικά με το μουσείο.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία της κα Μενδώνη, καθώς και πλάνα από το εσωτερικό του μουσείου:

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...