fbpx
21.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνοριοφύλακες: Στο ΦΕΚ η απόφαση για 250 προσλήψεις

- Χορηγούμενη-

Στο Εθνικό Τυπογραφείο δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων που θα στελεχώσουν Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Σύμφωνα με την απόφαση, αναμένεται άμεσα η έκδοση της σχετικής προκήρυξης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η όλη διαδικασία πρόσληψης και εκπαίδευσης θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι περιοχές, για τις οποίες οι υποψήφιοι, που κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, λαμβάνουν την πρόσθετη μοριοδότηση του δευτέρου εδαφίου της περ. γ’ της παρ. 1 του άρθρου 17 του ν. 4647/2019 (Α’ 204).

Οι υποψήφιοι που κατοικούν σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό με την ένταξή τους στον επικουρικό πίνακα υποψηφίων.

ΦΕΚ

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Κίνδυνος για την αποτελεσματικότητα του νέου «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων Εντός ή...

Το Τμήματα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης σε κοινή...