Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025
34.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΠαράταση λειτουργίας της έκθεση φωτογραφίας για τη βία κατά των γυναικών στον...

Παράταση λειτουργίας της έκθεση φωτογραφίας για τη βία κατά των γυναικών στον Κρατικό Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, η έκθεση φωτογραφίας για τη βία κατά των γυναικών που πραγματοποιείται στο χώρο του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», παρατείνεται μέχρι τις 30 Απριλίου 2022.

Το σύνολο των φωτογραφιών που εκθέτονται αποτελούν έργα δύο εξαιρετικών φωτογράφων των κ.κ. Δήμου Μπαμπλή και Δημήτρη Αλεξούδη και αποτυπώνουν με τον πιο σοκαριστικό τρόπο τα ορατά και «αόρατα» σημάδια της έμφυλης βίας. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω  έκθεση αναπτύσσεται τόσο στην κεντρική αίθουσα αναμονής του κτιρίου του αερολιμένα όσο και στην Αίθουσα Αναχωρήσεων, και τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εργαζομένων ΥΠΑ ΚΑΑΛΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, 2551025629, [email protected] .

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη 2025: Ο Τουρισμός σε Σταθερά Ανοδική Πορεία

Στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέτρος Κυριακίδης του Δήμου Αλεξανδρούπολης δείχνουν...

Δεκαπενταύγουστος στον Απαλό: Διήμερο πανηγύρι με χορό, μουσική και τον Μάκη Δημάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο Φάρος» προσκαλεί όλους σε ένα διήμερο γλέντι για τον...

Σαμοθράκη: H απάντηση του Δήμου στη φωτογραφία με το άδειο πλοίο – «Νησί με πραγματικά υψηλή σχέση ποιότητας-τιμής»

Έντονη ανησυχία και δημόσια συζήτηση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα...

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πλήρη ανακατασκευή της σκεπής του Δημοτικού Σχολείου Πέπλου

Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη,...

Παρόμοια