ΑρχικήΕιδήσειςΠεριφερεια ΑΜ-θΣήμερα στο Διδυμότειχο η 3η συνάντηση των φορέων που διεκδικούν αυτόνομη Περιφερειακή...

Σήμερα στο Διδυμότειχο η 3η συνάντηση των φορέων που διεκδικούν αυτόνομη Περιφερειακή Ενότητα στο Βόρειο Έβρο

Σε συνέχεια των διαβουλεύσεων μεταξύ των φορέων της περιοχής του Βορείου Έβρου και της πρωτοβουλίας διεκδίκησης νέας διοικητικής αναδιάταξης στο νομό, η τρίτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Διδυμότειχο.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι παραγωγικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της ευρύτερης περιοχής θα συναντηθούν στο Εργατικό Κέντρο Διδυμοτείχου την Τετάρτη 29.9.2021 και ώρα 19:00, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα προβλεπόμενα από την πολιτεία μέτρα κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Στόχος η κοινή και πάνδημη διεκδίκηση δημιουργίας αυτόνομης Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου, ως ένα πολύ σημαντικό βήμα για να σταματήσει η απομόνωση και η απαξίωση της πολύπαθης περιοχής.

Οι συμμετέχοντες φορείς

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια