fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Αλκιβιάδη Στεφανή στον Μητροπολίτη Δαμασκηνό και στον δήμαρχο Ορεστιάδας

- Χορηγούμενη-

Τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης και Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, υποδέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη τις πρωϊνές ώρες της Μεγάλης Δευτέρας, 26ης Απριλίου ε.έ., ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου. Τον Υφυπουργό συνώδευε ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου Στρατηγός Αναστάσιος Αλεξιάδης.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Υφυπουργός είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές εν όψει των εορτών του Πάσχα και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την περιοχή και έτερα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Σεβασμιώτατος για μια ακόμα φορά διαβεβαίωσε τον κ. Υφυπουργό ότι ο ιερός κλήρος και οι ακρίτες του Έβρου ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να συστρατευθούν με τις ένοπλες δυνάμεις της Πατρίδας για την υπεράσπιση της ακεραιότητός της και των εθνικών της δικαίων.

Επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης και Επίτιμος Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής νωρίτερα είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδη.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fb ο δήμαρχος Ορεστιάδας γράφει:

“Είχε τη χαρά να δεχθώ την επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή (και επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ) με τον οποίο συζητήσαμε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Το διαχρονικό ενδιαφέρον του για την περιοχή, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα”.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...