fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανησυχεί ο Σαρηγιάννης: Τον Μάρτιο πιθανώς να χρειαστούν σκληρά μέτρα

- Χορηγούμενη-

Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN TV, ο καθηγητής Σαρηγιάννης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Αττική, λέγοντας πως “κοκκινίζει”, ενώ ανέφερε πως για την εν λόγω εξέλιξη ευθύνεται και το άνοιγμα των καταστημάτων στο λιανεμπόριο.

Ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε πως, βάσει των προγνωστικών του μοντέλων, τέλη Φεβρουαρίου θα βρισκόμαστε περίπου στα 1.670 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως, ενώ τόνισε πως υπάρχει η πιθανότητα μέσα Μαρτίου να χρειαστούν “σκληρά μέτρα”. “Χρειάζεται πολύ καλύτερη επιτήρηση… Πρώτα θα πιεστεί το Σύστημα Υγείας”, δήλωσε.

«Η Αττική κοκκινίζει σιγά-σιγά. Αυτό οφείλεται και στο άνοιγμα του λιανεμπορίου”, σημείωσε ο καθηγητής αναφορικά με την επιδημιολογική κατάσταση στην Αττική, τονίζοντας πως «η κινητικότητα αυξήθηκε 10% – 20%». Παράλληλα, δήλωσε πως η αύξηση αυτής της κινητικότητας τον ανησυχεί “περισσότερο από τις ουρές έξω από τα καταστήματα”. Τέλος, επανέλαβε πως θα πρέπει στα Μέσα Μεταφοράς να μπει ένα σύστημα καθαρισμού του αέρα.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...