ΑρχικήΕιδήσειςΓενικα12 οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

12 οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Μία 23χρονη πρόσφυγας/μετανάστρια από τη Συρία νοσηλεύεται με κορωνοϊό, από εχθές, στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είναι ασυμπτωματική και βρέθηκε θετική στον ιό κατά τις εξετάσεις που έκανε η ίδια και οι υπόλοιποι μετανάστες/πρόσφυγες που επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε διακινητής, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Ροδόπης.

Μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, σήμερα οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με covid-19 είναι 12. Από αυτούς, οι έξι βρίσκονται στη Μονάδα Covid-19, δύο παραμένουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τέσσερις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια