fbpx
20.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Έβρου: «Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή» (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Για «λουκέτα» σε κρεοπωλεία εξαιτίας της κατάστασης που έχει επιφέρει η υγειονομική κρίση του Covid-19 έκανε λόγο ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Έβρου, Ευστάθιος Ευσταθίου, υπογραμμίζοντας ότι η σημερινή κατάσταση είναι άνευ προηγουμένου.

Ο κ. Ευσταθίου

«Ο κλάδος των κρεοπωλών έχει υποστεί μεγάλο πρόβλημα, όλος ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα, μένουμε στα σπίτια μας, δεν υπάρχουν χρήματα για όλους, κάποιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν οπότε φαντάζομαι ότι θα έχουμε και εμείς επιπτώσεις σε αυτό το κομμάτι» δήλωσε στο evros24 ο κ. Ευσταθίου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι παρόλα αυτά, η κίνηση πηγαίνει σχετικά ικανοποιητικά, δεδομένου της εποχής.

«Δεν υπάρχει καμία σχέση με πέρυσι, δε μπορούμε να συγκρίνουμε με καμία άλλη χρονιά αυτό που ζούμε αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης» ανέφερε στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι κάποια κρεοπωλεία δε θα επιβιώσουν μετά από αυτό και ότι θα υπάρξουν αρκετά κλεισίματα.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως η προμήθεια κρέατος δεν έχει σταματήσει, καθώς η αλυσίδα διακίνησης κρέατος συνεχίζεται με πλήρη επάρκεια για τον καταναλωτή.

«Φυσικά θα υπάρξει ζημιά στον κτηνοτροφικό κλάδο, από την αρχή προσπαθούμε να πάρουμε το μεγαλύτερο ποσοστό (του κρέατος) από τους τοπικούς κτηνοτρόφους αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μπορέσουμε να τα απορροφήσουμε όλα» κατέληξε ο κ. Ευσταθίου.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο