fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στην αναμονή είχε ο Β. Πούτιν τον Ρ. Τ. Ερντογάν πριν τη συνάντησή τους (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Δύο λεπτά αναμονής έπρεπε να υπομείνει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν τον δεχτεί για την προγραμματισμένη τους συνάντηση στη Μόσχα πριν από κάποιες ημέρες ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τα παραπάνω δεδομένα επιβεβαιώνονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε ρωσικό μέσο, όπου και απεικονίζεται ο Τούρκος πρόεδρος να περιμένει αρχικά όρθιος και μετά καθισμένος για την επικείμενη συνεδρία του. Μάλιστα, το ρωσικό μέσο είχε τοποθετήσει χρονόμετρο που σημείωνε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο την ώρα που ο κ. Πούτιν άφησε τον κ. Ερντογάν να περιμένει.

Κατά την εξάωρη συνάντση που είχαν, οι δύο πρόεδροι κατέληξαν σε συμφωνία για εκεχειρία στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, που τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Πούτιν, «οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 5 χρόνια, στις 9 Αυγούστου, σε συνάντηση των δύο προέδρων στην Αγία Πετρούπολη με θέμα την ειρηνική διευθέτηση των σχέσεων των δύο χωρών μετά από την κατάρριψη ρωσικού jet από την Τουρκία, ο κ. Ερντογάν έκανε τον κ. Πούτιν να περιμένει αρκετή ώρα πριν εμφανιστεί.

Δείτε παρακάτω το βίντεο όπως κυκλοφόρησε από τα ρωσικά μέσα και αναπαράχθηκε από το Greek Radio Streaming:

https://www.youtube.com/watch?v=4e0KRl8vaT0
- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο