fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γραφείο στην κρεβατοκάμαρα; Γίνεται!

- Χορηγούμενη-

Υπάρχουν κρεβατοκάμαρες οι οποίες είναι τόσο ευρύχωρες ώστε συχνά σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να τις γεμίσουμε, χωρίς όμως να φαίνεται ότι προσπαθήσαμε περισσότερο απ’ όσο χρειαζόταν στο κομμάτι της διακόσμησης.

Έτσι, μια έξυπνη λύση είναι να εντάξουμε στον χώρο αυτόν ένα γραφείο που θα προσδώσει σοφιστικές στυλ, θα γεμίσει τον χώρο μας και θα του προσφέρει αρμονία και πρακτικότητα.

Πώς μπορούμε λοιπόν να εντάξουμε κάποιο γραφείο στις κρεβατοκάμαρες;

  • Διαλέγουμε ένα κομψό ξύλινο γραφείο, στο μέγεθος που επιθυμούμε και που ταιριάζει στον χώρο μας κι έπειτα ένα μαξιλάρι σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ένα περίεργο φωτιστικό τοίχου κι ένας πίνακας σε κορνίζα για να “κολλάτε” τις σημειώσεις σας, είναι τα έπιπλα και οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.
  • Το γραφείο μπορεί να είναι τόσο όσο για να χωράει ο υπολογιστής μας και κάποιες σημειώσεις. Συμπληρώνουμε αν θέλουμε με χαλί σε ροζ ή γενικά παστέλ αποχρώσεις για πιο girlie ατμόσφαιρα, πουφ για τα πόδια για μεγαλύτερη άνεση, κάδρα στο παράθυρο και γιατί όχι μερικά φυτά εσωτερικού χώρου, όπως μικρά κακτάκια.
  • Μπορούμε να πάρουμε επίσης ένα μικρό γραφείο και να το διακοσμήσουμε με μικρά ανοιχτόχρωμα κάδρα στον τοίχο πίσω από αυτό, να βάλουμε κοντά κάποιο φωτιστικό δαπέδου για να κερδίσουμε χώρο και μια αναπαυτική καρέκλα γραφείου κι αυτή σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.

Αν πάλι φοβάστε ότι με το γραφείο στις κρεβατοκάμαρες, θα χαθεί η αρμονία και η γαλήνη του χώρου, υπάρχουν και γι’ αυτό διάφορες έξυπνες και μοντέρνες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ακόμα πιο εύκολα να τοποθετήσετε το γραφείο σας στον χώρο του υπνοδωματίου σας συνδυάζοντάς το έξυπνα με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Πώς μπορούμε να πετύχουμε την αρμονία σε κρεβατοκάμαρες με γραφείο;

  • Μπορούμε να χωρίσουμε την κρεβατοκάμαρα σε δυο μέρη – γραφείο και κρεβάτι – τοποθετώντας ανάμεσά τους μια κουρτίνα σε χρώματα της επιλογής μας. Μπορεί να είναι μια απλή λευκή κουρτίνα ή ακόμα και να επιλέξουμε διάφορες παστέλ αποχρώσεις.
  • Μια έξυπνη λύση με την οποία το δωμάτιο χωρίζεται πάλι σε δυο μέρη είναι να τοποθετήσουμε μια μοκέτα μόνο στην πλευρά του γραφείου και να αφήσουμε ακάλυπτο το πάτωμα στην μεριά του κρεβατιού. Έτσι δίνεται η αίσθηση ότι υπάρχουν δυο διαφορετικοί χώροι.
  • Τέλος, μπορούμε να τοποθετήσουμε ανάμεσα στο γραφείο και το κρεβάτι μια συρόμενη πόρτα, οπότε, κυριολεκτικά, ο χώρος να χωρίζεται σε δυο μικρότερους. Μάλιστα, μπορούμε να βρούμε πόρτες σε διάφορα χρώματα και με διάφορα σχέδια και υλικά, οπότε δεν θα δυσκολευτούμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη λύση.

Όπως βλέπουμε, δεν είναι καθόλου δύσκολο να ενσωματώσουμε ένα γραφείο μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας, ακόμα κι όταν δεν μας αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα το γραφείο μας να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το κρεβάτι μας. Οι επιλογές που έχουμε είναι αμέτρητες και μπορούμε να καταλήξουμε σε πολλά, όμορφα και μοντέρνα έπιπλα Maison.gr.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Μεγάλη Τρίτη: Πού είναι αφιερωμένη η μέρα – Το τροπάριο της...

Σήμερα στις εκκλησίες της χώρας ψάλλεται το ξακουστό τροπάριο της Κασσιανής. «Η ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή» αφιερωμένο στην Κασσιανή ή Κασία (Κασσία), ή...