Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
21.7 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΟ.Φ.Θ.Α.: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020

Ο.Φ.Θ.Α.: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη 02 Ιανουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν αθλητές μας, που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις κατά την κολυμβητική περίοδο 2018–2019 εντός και εκτός συνόρων, εκπροσωπώντας τόσο τον Ο.Φ.Θ.Α όσο και την χώρα μας κολυμπώντας με την ομάδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μεταξύ αυτών, σε εθνικό επίπεδο αναδείχθηκαν, ως καλύτερος κολυμβητής για το 2019 ο Ανάργυρος Τυλιγαδάς και ως καλύτερη κολυμβήτρια η Όλγα Δήμητρα Στούρα.

Για τις διεθνείς τους διακρίσεις κολυμπώντας με το Εθνόσημο, βραβεύτηκαν οι κολυμβητές:

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης  για τα 3 χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ και για το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο.

Δημήτριος Καρυπίδης για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ

Όλγα Δήμητρα Στούρα για το χάλκινο μετάλλιο στα 4Χ100 Μ. Ομαδική  στην Πολυεθνή συνάντηση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Τυχεροί της βραδιάς οι αθλητές Σωτηριάδης Χαράλαμπος (τμήμα τεχνικής κολύμβησης), Πεχλιβανίδης Γιώργος (προαγωνιστικό) και Θωμαίδης Μάριος (μικρή πισίνα). Ευχόμαστε στους τυχερούς αλλά και σε όλους τους αθλητές Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά, υγεία, καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής τους και ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας πατέρας Κεσκίνης Δημήτριος, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημοσχάκης Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Βουρδόλης Θεόδωρος, η δημοτική σύμβουλος κα. Μουλατζίδου Λαζαρίδου Δροσιά, η πρόεδρος του Ο.Φ.Θ.Α και μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κα. Ρουσσίδου Χριστίνα, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου, μέλοι του κολυμβητικού και ιστιοπλοικού τμηματος, προπονητικό επιτελείο, αθλητές όλων των τμημάτων, γονείς, φίλοι και πολλοί άλλοι.

Τέλος, το Δ.Σ του Ο.Φ.Θ.Α ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών/τριών που συμπαραστέκονται, ενθαρρύνουν και εμψυχώνουν τα παιδιά στην καθημερινή τους προσπάθεια. Ευχαριστεί, συνάμα, και όλους τους φίλους του Ομίλου και τους χορηγούς που μας υποστηρίζουν με κάθε τρόπο.

Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

ΑΡΧΗ: «Τηλεθέρμανση Φερών – 4 ψέματα και 1 αλήθεια»

Μία από τις «πιο μαύρες σελίδες» στην αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου χαρακτηρίζει η παράταξη...

Τροχαίο στην Εγνατία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τους τρεις ανθρώπους που απανθρακώθηκαν

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στις σορούς των τριών ανθρώπων που έχασαν τη...

Παρόμοια