ΑρχικήΕιδήσειςvideoΣταύρος Κελέτσης : "Θέλουμε ποιοτική και αντικειμενική δημόσια τηλεόραση" (βίντεο)

Σταύρος Κελέτσης : “Θέλουμε ποιοτική και αντικειμενική δημόσια τηλεόραση” (βίντεο)

Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης, τοποθετήθηκε κατά την ακρόαση των προτεινόμενων μελών για διορισμό στις θέσεις Προέδρου, Διευθύνοντος Συμβούλου και 2 μελών, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Εκείνο που τόνισε ο Σταύρος Κελέτσης μεταξύ άλλων είναι πως η βούληση της Κυβέρνησης είναι η “ποιοτική και αντικειμενική δημόσια τηλεόραση”.

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας, μετείχε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σταύρος Κελέτσης:

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια