Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΕξιχνιάστηκαν 4 διαρρήξεις επιχειρήσεων και 1 κλοπή οχήματος, σε οικισμούς της Καβάλας...

Εξιχνιάστηκαν 4 διαρρήξεις επιχειρήσεων και 1 κλοπή οχήματος, σε οικισμούς της Καβάλας και των Σερρών

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 19χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τέσσερις (4) διαρρήξεις επιχειρήσεων και μία (1) κλοπή οχήματος, που διαπράχθηκαν νυχτερινές ώρες της 3/4-9-2019, σε οικισμούς των Σερρών και της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 19χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο 19χρονος, ενεργώντας από κοινού με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, αφαίρεσαν αρχικά από τη Σησαμιά Σερρών ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια, κινούμενοι με το παραπάνω όχημα, μετέβησαν στη Νιγρίτα Σερρών, στο Κοκκινόχωμα και την Ελευθερούπολη Καβάλας, όπου διέρρηξαν τέσσερις (4) επιχειρήσεις.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν από το εσωτερικό των τριών επιχειρήσεων, κοσμήματα, ένα μηχάνημα εξέτασης κοσμημάτων, πλήθος πακέτων τσιγάρων – συσκευασιών καπνού και διάφορα χρηματικά ποσά, ενώ στη μία περίπτωση δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν οτιδήποτε, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες ύστερα από τροχαίο ατύχημα σε περιαστική Οδό των Σερρών.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων, πακέτων τσιγάρων, συσκευασιών καπνού και χρημάτων, καθώς και το μηχάνημα εξέτασης κοσμημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Κατασχέθηκε επίσης το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο επίσης αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

ΑΡΧΗ: «Τηλεθέρμανση Φερών – 4 ψέματα και 1 αλήθεια»

Μία από τις «πιο μαύρες σελίδες» στην αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου χαρακτηρίζει η παράταξη...

Διαγωνισμός: Κερδίστε εισιτήρια για την παράσταση “Ο Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων” στο Θέατρο Αλτιναλμάζη

Ο Ελλάδα 104 σας χαρίζει εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων»...

Παρόμοια